Српски покрет обнове градски одбор Нови Сад
05. Септембар 2010 *
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије
Вести: Форум почео са радом!

Почетна   Помоћ Претрага Пријављивање Регистрација  
Странице: [1]
  Штампај  
Аутор Тема: Српски Омладински Покрет Обнове  (Прочитано 1169 пута)
Велимир
Нов члан
*
Поруке: 3

Борба за очување Српске круне!

Погледај профил WWW
« послато: 30. Јун 2008 »

Пошто смо у фази обнове СОПО-а волео бих да разменимо мишљења о будућем раду.С вером у Бога за Краља и Отаџбину!!!
Сачувана

Вратимо се монархији,Српски народ заслужује боље!С вером у Бога за краља и отаџбину!
mister no
Нов члан
*
Поруке: 25

sto mu gromova !

Погледај профил
« Одговор #1 послато: 08. Јул 2008 »

Pozdrav Veljo. A vidis kakva je situacija generalno...vise se ne zna ni ko je vlast ni ko opozicija tamo u Beogradu...a sve to utice i na nasu omladinu. i Ja sam kao i ti ucestvovao na nekoliko sastanaka SOPO-a i mislim da treba jos malo da sacekamo da se vlada u potpunosti konstituise pa da i mi  krenemo sa ozbiljnijim radom....
Moram ti odati priznanje da si uvek dolazio najprpremljeniji na sastanek.Svaka ti cast. Trudicu se da ubuduce ne zaostajem za tobom u pripremljenosti. Cujemo se uskoro, a i vidimo na nekom od sastanaka...Pozdrav.
Сачувана
Велимир
Нов члан
*

Борба за очување Српске круне!

Погледај профил WWW
« Одговор #2 послато: 21. Септембар 2008 »

Након састанка који смо одржали синоћ у Ђурђеву могу само да похвалим наше домаћине на вредном и преданом раду који врше у своме месту.Ђурђево би требало бити пример за будуће генерације СОПОа.Ђурђевчани свака вам част,само тако наставите.
Сачувана

Вратимо се монархији,Српски народ заслужује боље!С вером у Бога за краља и отаџбину!
Гомбоц
Нов члан
*

Погледај профил
« Одговор #3 послато: 19. Октобар 2008 »

Pozdrav Veljo. A vidis kakva je situacija generalno...vise se ne zna ni ko je vlast ni ko opozicija tamo u Beogradu...a sve to utice i na nasu omladinu. i Ja sam kao i ti ucestvovao na nekoliko sastanaka SOPO-a i mislim da treba jos malo da sacekamo da se vlada u potpunosti konstituise pa da i mi  krenemo sa ozbiljnijim radom....
Moram ti odati priznanje da si uvek dolazio najprpremljeniji na sastanek.Svaka ti cast. Trudicu se da ubuduce ne zaostajem za tobom u pripremljenosti. Cujemo se uskoro, a i vidimo na nekom od sastanaka...Pozdrav.

Тако је , само ви чекајте , ионако сте прејаки па вам се може Cheesy. Ево један предлог , направите журку са омладином ЛДП инако ћете се убрзо утопити у њихову странку , барем ми се тако чини , видим како сте кренули ................ е и да причувајте гузове , воле они по мало........... Превртање очима
Сачувана

Поручујемо србским непријатељима да ћемо свим силама бранити србски народ. Ниједна окупација није била вечна, па тако неће бити вечна ни НАТО окупација Косова и Метохије. Кад-тад ћемо повратити све окупиране србске Завичаје, од Книна до Призрена!
Гомбоц
Нов члан
*

Погледај профил
« Одговор #4 послато: 20. Октобар 2008 »

Колико сте активни види се по вашем форуму . Људи немојте претеривати . Шокиран
Сачувана

Поручујемо србским непријатељима да ћемо свим силама бранити србски народ. Ниједна окупација није била вечна, па тако неће бити вечна ни НАТО окупација Косова и Метохије. Кад-тад ћемо повратити све окупиране србске Завичаје, од Книна до Призрена!
Shen
Нов члан
*

Погледај профил
« Одговор #5 послато: 19. Фебруар 2009 »

Гомбоц...тебе ћемо ставити у прве редове да чистиш ципеле... Превртање очиманемој да бринеш и будеш толико исфрустриран..видиш да те нисмо заборавили...полажемо још наде у тебе!!!
Сачувана
Странице: [1]
  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS!